naturguide

[in english]

Låt oss guida dig genom den spektakulära naturen längs tempelleden! Ladda ner den mobila guiden, som du kan läsa även där din telefon saknar täckning. Vid tillgång till internet kan du också använda våra kartlager för google maps och google earth.

Ladda ner e-guiden

Ladda ner tempelledens naturguide (pdf, 12 Mb)


SYSTEMKRAV:

GRUNDLÄGGANDE: Den mobila e-guiden har utvecklats utifrån förutsättningen att den som rör sig längs tempelleden ibland kommer att sakna täckning för mobil telefoni och internet. Utan tillgång till telias nätverk är täckningen dålig, och även med telias nätverk kommer signalen att vara svag eller obefintlig i djupa raviner och i delar av naturområdena nr 8 till 11. Större delen av guidens information ska därför laddas ned till en e-bokläsare som kan hantera formatet pdf. Exempel på sådana är Acrobat Reader, Aldiko och iBooks. E-guiden kräver ca 12Mb ledigt utrymme.

WEBB / GPS: För att utöka e-guidens funktionalitet krävs webbläsare med tillgång till internet. Med gps, antingen inbyggd eller separat, finns möjlighet att hitta de centrala platserna i e-guiden. Alla koordinater anges i standardformatet WGS84.

Google-karta med mer än 100 naturobjekt från e-guiden (endast online)

Google-karta som visar ledens sträckning, och ledens vindskydd och stugor (endast online)!

WEBBKARTA: De separata kartlager som nås via länkarna ovan, kräver allra minst en webbläsare. För bästa funktionaliet rekommenderas att kartlagret hanteras av den mobila versionen av google maps eller google earth.